AĞRI / PATNOS - Patnos Selahaddin Eyyubi Fen Lisesi

Ock

Meslek Seçimi ile ilgili Rehber Öğretmenimiz Osman AKYIL tarafından hazırlanılmış sunum

Ara

Okulumuzda 11. Sınıf Öğrencilerimiz tarafından Gazze ve Filistin gündemli seminer çalışması yapılmıştır. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkürler.

Ara

DİYARBAKIR REKABET KURULU CUMHURİYET FEN LİSESİ ile "Okul Ortaklığı Projesi" kapsamında gerçekleştirdiğimiz KDS sınavlarımız devam etmektedir. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum diyerek öğretmenliğin ne kadar kutsal bir meslek olduğunu asırlar öncesinden söylemiştir Hz.Ali.

Yine Bedir Savaşında esirlerin okuma yazma bilmeyen müslümanlara okuma yazma öğretmesi sonucu salınacağını söylemiştir Efendimiz Aleyhisselam. Yine “Hayatta en hakiki mürşid ilimdir” diyen Atamızın bu ulu medeniyetimizin bir zihinsel izdüşümü olan bu cümleyi serdetmiştir.  Medeniyetimizin eğitim üzerine kurulduğunu ve eğitime ne kdar önem verildiğini bu süreçsel cümlelerden çok iyi anlamaktayız.

Bu yüksek medeniyetin neferi olan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor sözlerimi şu mısralarla bitirmek istiyorum.

Hak dinini her kalem

Yaymak için savaşır.

Haksız silahlanınca

Kalemde kılıçlaşır.

Kalemlerinizin keskin olması dileğiyle bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Mehmet Akif DADAŞ

Kas

Ağrı Milli Eğitimin Projesi kapsamında "Eğitimde İyi Örnekler"

Sürdürülebilirlik, Çevre  ve Sağlıklı yaşamla ilgili bir yıl sürecek projemize başlıyoruz.

Kas

CUMHURİYET ÇOSKUSU ÖĞRENCİ ÖĞRETMEN VE İDARİ KADROMUZ İLE COŞKUYLA KUTLANDI.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI COŞKUYLA KUTLADIK. RESİM SERGİMİZE KATILAN SAYIN KAYMAKAMIMIZ YUSUF CANKATARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. NİCE 100 YILLAR BİZİMLE OLSUN.

Haz

ÇEDES projesi kapsamında kardeş okul olarak eşleştirildiğimiz Malatya Akçadağ Fen Lisesi yararına planlanan kermes etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Haz

Mezun olan öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyor, bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz.

Haz

Bu yıl 30-31 Mayıs ve 1 Haziran tarihlerinde düzenlenen Ağrı Bilim Dolu Günler Bilim Şenliği'ne, öğrencilerimiz Naz Güzeldal (9-A), Yusuf ASLANKAN(9-A), Tuana ÇINARKAYA(10-A) ve Edip SÖNMEZ(10-D) ile katılım sağladık.