AĞRI / PATNOS - Patnos Selahaddin Eyyubi Fen Lisesi

Patnos Selahaddin Eyyubi Fen Lisesi

Adres
YEŞİL ÇİMEN MAH. VAN BULVARI CAD. SELAHATTIN EYYUBI FEN LISESI BLOK NO 237A PATNOS / AĞRI
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin; bilgili, becerili, dürüst, sorumluluğunu bilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen ortak bir genel kültürle, soru ve sorunların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek, ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda bir üst öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen, vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
Yatakhane Koğuşu :1
İngilizce-Almanca